VOOR ADVERTEERDERS

Gerichter adverteren via het grootste online advertentieplatform in de sport.

 

Vraag een offerte aan

(Lokale) Sportorganisaties

Via AdsToSport bereikt u de leden van 700 sportverenigingen en meer dan 10 sportbonden. In totaal bereiken wij al miljoenen actieve sporters en ons bereik groeit dagelijks. Maar u bepaalt wie u bereikt. Door zeer segmentering op sport, geografische regio of geslacht selecteren wij uw zuivere doelgroep.

Neem contact op

Commerciële sportwebsites

Via AdsToSport kunt u adverteren op commerciële sportwebsite zoals hoofdklassehockey.nl, handbalinside.nl en badmintonline.nl. Al deze sites hebben een zeer specifiek bereik, zijn vaak sportspecifiek en bieden daarom een interessante advertentiekans voor u als adverteerder.

Neem contact op

Data-exploitatie

Via de sportorganisaties weten wij heel veel van de internetbezoeker. Te beginnen met het geslacht, de leeftijd en de sport, maar via social sharing komen we nog veel meer te weten: interesses, koopbehoeftes en sociale omgeving. Met deze data kunnen wij het resultaat van uw online advertentiecampagne sterk vergroten.

Neem contact op

Adverteren via AdsToSport?

 

Vraag een offerte aan

Bereik uw doelgroep snel en effectief

Wij helpen u snel en effectief uw doelgroep te bereiken door de doelgroep eerst goed te analyseren. Dit is de basis om snel en effectief uw doelgroep te bereiken. Vervolgens kunnen we specifiek targeten op de wensen van de adverteerder door een sociale klasse, leeftijdscategorie of intentie toe te voegen. Tevens is het bij AdsToSport ook heel goed mogelijk om zeer specifiek binnen een bepaalde regio te targeten. Immers weten wij de postcodegebieden van de clubs die zijn aangesloten. Daarnaast zijn alle gangbare targetingmogelijkheden beschikbaar zoals device, browser, etc. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wenst u uw doelgroep in kaart te laten brengen doormiddel van de technieken die AdsToSport gebruikt? Neem dan contact met ons op via info@adstosport.nl !

AdsToSport in 60 seconden

AdsToSport biedt adverteerders een uniek bereik en sportorganisaties een nieuwe inkomstenbron. Bekijk de video en je weet binnen zestig seconden hoe we jouw doel kunnen bereiken.

Onze belofte: meer dan 50% komt ten goede aan de Nederlandse sport.

AdsToSport is een social enterprise. AdsToSport garandeert dat tenminste 50% van de netto advertentieomzet bij de sport terecht komt. Zo bereikt de adverteerder zijn targets en ondersteunt hij gelijktijdig de sport.

Advertentieformaten

Binnen het netwerk van AdsToSport worden de IAB standaarden gehanteerd. Op dit moment kunnen meest gangbare, IAB-formaten worden ingekocht waaronder Billboards, Rectangles en Halfpage Ads.

Tevens kunnen we via onze 1st party data op profielen targeten. Onze data is uniek in de markt en de meest accurate oplossing op dit moment. We kunnen de volgende formaten voor onze audiences aanbieden:

⦁ Billboards (970×250) ⦁ Halfpage Ads (300×600) ⦁ Mobile ⦁ Wallpapers ⦁ Floorads

AdsToSport ondersteunt alle gangbare IAB-formaten. Op de websites binnen ons netwerk zijn deze formaten het meest gangbaar.

Voorbeeldcase

Schermafbeelding 2016-02-29 om 16.26.22

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Tariefkaart

Onderstaand vindt u de bruto tarieven. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

AdunitDimensionsRatecard Prijs
Mobile Leaderboard320x50€ 25,00
Rectangle180x150€ 25,00
Double Sized Mobile Leaderboard320x100€ 30,00
Medium Rectangle300x250€ 30,00
Leaderboard728x90€ 30,00
Skyscraper120x600€ 30,00
Wide Skyscraper160x600€ 30,00
Halfpage Ad300x600€ 35,00
Billboard970x250€ 35,00
Prijzen per 1-1-2016. De prijzen zijn aan aanpassingen onderhevig. Minimale besteding is € 2.500,-

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden

Partners

AdsToSport werkt samen met de volgende partners.

Deelnemende sportorganisaties

Hieronder staat een selectie van de deelnemende sportorganisaties in ons netwerk. Als u op de afbeelding klikt opend zich een systeem waarin u binnen ons relatiebestand kunt zoeken op naam of plaats, of selecteren op sport via de brancheselectie.

Meer info

Gebruik het onderstaande formulier of mail naar info@adstosport.nl