VOOR DE SPORT

AdsToSport biedt sportorganisaties een nieuwe inkomstenbron

 

Meld uw vereniging direct aan

Wij bieden een nieuwe mogelijkheid om eenvoudig en zonder inspanning extra inkomsten te genereren voor uw vereniging of sportorganisatie; AdsToSport. AdsToSport genereert inkomsten door het verkeer op de online kanalen van een vereniging, zoals de website en de app, beter te benutten. En dat is de moeite waard. Bij een gemiddelde vereniging liggen deze inkomsten tussen € 1,00 en € 5,00 per lid per jaar. Een verenging met 250 leden verdient dus tussen de € 250,- en € 1.250,-. Dit is wel enkel een indicatie, de werkelijke opbrengsten kunnen afwijken.

AdsToSport koppelt vraag en aanbod. Actieve sporters zijn voor grote adverteerders een zeer interessante doelgroep. Het is voor hen echter niet haalbaar om voor een marketingcampagne om met elke vereniging apart afspraken te maken. AdsToSport biedt adverteerders een platform om in één keer te adverteren op de websites van alle aangesloten sportorganisaties.

U kunt met uw vereniging of sportorganisatie op drie manieren meedoen:

1.   Met een advertentiebanner van AdsToSport op uw website (maximaal 5 posities);
2.   Met een HTML-code waarmee wij anonieme data verzamelen op uw website;
3.   Met beide opties.

In onderstaande video legt Jaap Stockmann uit hoe wij dit doen.

AdsToSport in 60 seconden

AdsToSport biedt adverteerders een uniek bereik en sportorganisaties een nieuwe inkomstenbron. Bekijk de video en u weet binnen zestig seconden hoe we uw organisatie aan nieuwe inkomsten helpen.

U hoeft niets te doen. AdsToSport doet al het werk.

In overleg met u wordt bepaald waar de advertenties op uw (mobiele) website of in uw app geplaatst worden. Wij nemen contact op met uw websitebouwer voor de benodigde aanpassing op uw website en verkopen de bannerruimte op uw website en exploiteren de data die wordt verzameld. 

Direct na plaatsing van de aangeleverde codes wordt uw digitale kanaal onderdeel van het grootste online sportnetwerk van Nederland en profiteert het direct van de genereerde inkomsten.

Wees gerust

Uw sponsors en leden zijn veilig. U kunt bepalen door welke bedrijfsbranches niet geadverteerd mag worden in de banner op uw website. Hierdoor kunt u exclusiviteitsafspraken met bestaande sponsors beschermen.
Data-exploitatie klinkt misschien griezelig, maar dat is het allerminst. De HTML-code van AdsToSport geen persoonsgegevens. De code slaat alleen op welke webpagina met welke computer bezocht is. Er gebeurt niets met uw ledengegevens. AdsToSport voldoet dan ook volledig aan de privacywetgeving.

Vergoeding

Als u deelneemt in AdsToSport deelt u mee in onze inkomsten. De vergoeding is afhankelijk van het aantal ingezette bannerposities en traffic op de site. Hoe meer bekeken pagina’s en unieke bezoekers, hoe hoger de inkomsten.

AdsToSport is een social enterprise en is transparant. U heeft live online inzicht in de opbrengsten en kunt per kwartaal of per jaar een factuur sturen om de verzamelde inkomsten te ontvangen.

Onze belofte:

Minimaal 50% van de netto inkomsten die we genereren wordt doorbetaald aan de deelnemende clubs. De verwachte inkomsten zijn € 1,00 per lid per jaar per bannerpositie en € 1,00 per lid per jaar voor de code die data verzamelt. Hierbij gaan we uit van gemiddelde aantallen bekeken pagina’s en unieke bezoekers.

Geen verplichtingen

AdsToSport gaat ervan uit dat u de voordelen van deze nieuwe inkomstenbron ziet en ook zult gaan ervaren. U zit echter nergens aan vast. U kunt te allen tijde besluiten de samenwerking te stoppen. U verwijderd simpelweg de AdsToSport-codes. De inkomsten stoppen dan automatisch.

Mogelijke bannerposities

U bepaalt zelf hoeveel banners op de website getoond worden, van welk type (formaat) de banners zijn en op welke positie(s) ze worden getoond.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden

Tevreden deelnemers

Een groot aantal sportverenigingen en sportbonden maakt al gebruik van AdsToSport:

Schrijf uw organisatie nu in:

Schrijf uw sportorganisatie nu in voor AdsToSport en genereer extra inkomsten met uw website of app.

Inschrijven

Vragen over AdsToSport?

Gebruik het onderstaande formulier of mail naar info@adstosport.nl