Gelukkig en vooral sportief nieuwjaar
AdsToSport wenst jullie allereerst een gelukkig en sportief 2017 toe!
We hebben het laatste jaar niet stilgezeten. Ook in 2017 blijven we de sport omarmen! We zeggen niet voor niks We Support Sport!

AdsToSport Netwerk in 2017
Natuurlijk proberen we ook voor mediabureau’s en adverteerders steeds weer te innoveren om zodoende met elkaar nog meer de sport in Nederland te helpen. Zo zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met EDM. Om onze data verder te verrijken. EDM is een Nederlands bedrijf wat zich richt op het verzamelen van data om dit vervolgens effectief in te kunnen zetten.
Ook zullen we binnenkort de overstap maken naar AdForm. Mede hierdoor wordt onze data programmatic aangeboden. Meer info volgt snel…

Social Influancers
In 2017 gaan we het netwerk van onze algemeen directeur Jaap Stockmann nog beter benutten om zodoende (oud)olympiërs in te zetten voor (activatie) campagnes. Dit kan uiteraard op verschillende manieren; denk bijvoorbeeld aan branded content, review filmpjes, social en geheel verzorgde activaties op locaties. Voor voorbeelden en vragen kan je uiteraard contact opnemen! Mail hiervoor naar info@adstosport.nl