Via AdsToSport is het mogelijk om actieve sporters te bereiken, maar er kan meer. Door een campagne op bepaalde dagdelen wel en niet te laten lopen kun je een specifieke doelgroep bereiken. Dit kan bovendien worden beperkt tot een specifieke regio.

Taste Of Amsterdam maakt hier gebruik van. Voor de Taste Of Amsterdam campagne zijn zij op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar in de regio Amsterdam. Door de advertenties te tonen op dagdelen dat de senioren spelen en trainen en te segmenteren op websitebezoeken uit de regio Amsterdam wordt de gewenste doelgroep bereikt.

Wil je mensen uit een uit een bepaalde geografische regio of van een bepaalde leeftijd bereiken? AdsToSport!

Wil je weten of wij ook jouw doelgroep kunnen targeten? Neem dan contact op met het AdsToSport team.